Siirry sisältöön

TSS Prime mukana Leadership Summit -seminaarissa Varsovassa

Aurinko paistaa vasten Stalinin hammasta. Jykevä rakennelma eroaa arkkitehtuuriltaan merkittävästi Varsovan Marriot -hotellista, josta ihailen maisemia. Hotelli kuhisee ohjelmistoalan ammattilaisia, joita on saapunut Varsovaan satoja Total Specific Solutions (TSS) -konsernin eri yhtiöistä. TSS Prime on yksi näistä yhtiöistä ja meiltä paikalla on koko nelihenkinen johtoryhmä.

"Stalinin hammas" Varsovassa

TSS on sadoista autonomisesti toimivista ohjelmistoyhtiöistä koostuva konserni, jonka yksi perusajatuksista on ”parhaat käytännöt matkustavat ihmisten mukana”. Tästä syystä vuotuinen Leadership Summit -seminaari kokoaa yhteen johtoryhmiä kuuntelemaan esityksiä, verkostoitumaan ja oppimaan toinen toisiltamme. Seminaari koostui yhteisistä puheenvuoroista sekä monesta tusinasta rinnakkaissessioita, joista jokainen osallistuja sai valita itselleen kiinnostavimmat.

Tilaisuuden teemana oli tänä vuonna ”Oletko valmis tulevaisuuteen?”. Yhteiset keynote-esitykset pursusivat ajankohtaisia teemoja, kuten tekoäly, äkilliset muutokset toimintaympäristössä, tietoturva sekä diversiteetti ja inkluusio. Saimme mahdollisuuden kuulla konsernin hallituksen näkemyksiä ja luovuimmepa yhden puheenvuoron ajaksi näköaististamme. Tarjonta oli monipuolista ja innostavaa.

Myös TSS Prime oli kutsuttu puhumaan tapahtumaan. ”The Prime Momentum” -nimisen puheenvuoron piti liiketoimintajohtaja Markus Meurman. Puheenvuoro käsitteli erilaisia strategiaan, hinnoitteluun ja henkilöstökokemukseen liittyviä oppeja ja oivalluksia edeltävän vuoden ajalta. Vaikka TSS Prime on suhteellisen pieni yhtiö, oli hienoa, että meidät kutsuttiin mukaan.

Luentoa kuuntelemassa

Toki merkittävä osa oppimisesta tapahtui ruokailujen ja illan istumisen merkeissä. Oli ilo tavata niin vanhoja, kuin uusia tuttuja konsernin eri yhtiöistä. Vaikka houkutus pitäytyä tuttujen, suomalaisten kollegojen joukossa oli suuri, niin parhaat annit tulivat silloin, kun irroittautui tutuista kuvioista vähän enemmän. Sitä ei välttämättä uskoisi, mutta suomalaisten seurakuntien toiminnanohjausjärjestelmällä on yllättävän paljon yhtäläisyyksiä hollantilaisen vaatekauppojen vastaavan ohjelmiston kanssa.

Kokonaisuutena seminaarista jäi hyvä fiilis. On erinomaista olla osa aktiivista kansainvälistä verkostoa, jossa avoimesti jaetaan osaamista ja pyritään auttamaan myös muita onnistumaan. Suurin hyöty tästä näkyy toivottavasti asiakkaille, joille tämä jatkuva sparraaminen ja kehittäminen tuo entistä parempia ratkaisuja ja palveluja. Kyse ei ole kvartaalien optimoinnista, sillä TSS on ikuinen omistaja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että asiakkaiden kanssa onnistuminen on elinehto menestymiselle.

Iloisia Primeläisiä hotellin aulassa