Siirry sisältöön

Kevät saapuu ja hautausmaiden kesähoitokausi lähestyy

Kevätaurinko paistaa, lumet sulaa ja kohta koittaa jo aika, jolloin seurakunnat alkavat laittaa hautausmaita kesäkuntoon.

Omaisille lähtee tai on jo lähtenyt tarjoukset hautojen kesähoidoista, osalle Postin kautta ja osa pääsee kokeilemaan tänä keväänä uutta sähköistä palvelua.

Korona-aika aiheutti melko suuren harppauksen sähköisten palveluiden käytössä, myös seurakuntamaailmassa. Asiakkaat eli seurakuntalaiset kaipaavat perinteisen palvelun rinnalle myös mahdollisuutta toimia itse sähköisesti.

Me TSS Primen puolella haluamme auttaa meidän asiakkaita tuottamaan parempia sähköisiä palveluita omille asiakkailleen. Niinpä yksi uusin tuotekehityshankkeemme olikin, yhdessä kahden seurakuntayhtymän kanssa, tuottaa seurakuntalaisille mahdollisuus maksaa kesähoitotarjous sähköisessä asiointipalvelussa. Ensimmäinen koe-erä tänä keväänä lähti niille hautatoimen asiakkaille, jotka olivat jo muutenkin asioineet sähköisesti eli olivat rekisteröityneet pilottiseurakuntayhtymien sähköiseen asiointipalveluun. Kun kesähoitotarjous siirretään seurakunnan asiointipalveluun, omainen voi maksaa sen oman asiointipalvelunsa kautta verkkopankissa. Näin hoitotarjous tavoittaa vastaanottajan saman tien, Postin kanto päivät jäävät pois ja omaisella on näin ollen pidempi maksuaikakin.

IMG_8825
Sähköiset palvelut auttavat niitä, jotka ovat tottuneet käyttämään erilaisia verkkopalveluita ja toisaalta, eivät missään tapauksessa poista perinteistä asiakaspalvelua niiltä, jotka kokevat sen omakseen.

Nautitaan lisääntyvästä valosta, pidemmistä päivistä ja uusista mahdollisuuksista, joita jokainen päivä tuo tullessaan!