Siirry sisältöön

Tunnelmia Helsingin seurakuntayhtymän 10-synttäreiden kynnyksellä

Kaksi vuotta sitten isosisko sai iloista postia Helsingin seurakuntayhtymältä. Kutsun juhlimaan 10-synttäreitä Linnanmäelle! 10-synttärit ovat Helsingin seurakuntien järjestämä, jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, jossa vuoden aikana kymmenen vuotta täyttävät pääsevät perheineen juhlistamaan ensimmäistä täyttä kymppiä Linnanmäen huvipuistoon. Tapahtuma itse oli hienosti järjestetty ja hauskan päivän jälkeen kotiin lähti leveästi hymyilevä tyttö. 

10-synttäreiden kutsu

Tänä keväänä meillä on jälleen eletty jännittäviä aikoja. Pikkuveli täyttää pian 10-vuotta, ja on vihdoinkin hänen vuoronsa päästä juhlimaan vuosipäivää yhdessä muiden Helsingin seurakuntiin kuuluvien synttärisankareiden kanssa. 10-synttäreistä on puhuttu jo alkuvuodesta lähtien ja kutsua odotettu malttamattomasti. Kun kutsu vihdoin tipahti postiluukusta, revittiin kirjekuori auki säälimättömästi jo eteisessä ja ilon hihkaisut täyttivät kodit. Vihdoinkin! 

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään toukokuussa ja ilmoittautuminen käynnistyi hyvissä ajoin helmikuussa.  Ilmoittautumisjärjestelmänä Helsingin seurakuntayhtymällä on TSS Primen seurakunnille toteutettu sähköisen asioinnin palvelu. On aina hauskaa päästä kokeilemaan oikeassa tilanteessa palvelun toimivuutta ja antaa siitä palautetta myös kollegoille. 10-synttäreiden ilmoittautumisessa oli hyödynnetty itse ilmoittautumisen lisäksi suoramaksutoimintoa, joka sopii tämänkaltaiseen ilmoittautumiseen erinomaisesti.

Itse ilmoittautumisprosessi oli hyvin simppeli. Tunnistaudutaan palveluun vahvalla tunnistautumisella, täytetään ilmoittautumislomake ja valitaan tilattavien rannekkeiden lukumäärä. Tietojen vahvistamisen jälkeen siirrytään maksamaan rannekkeet itse valitsemalla maksutavalla. Kun maksu on suoritettu, tulee sähköpostiin vahvistus maksusta sekä ilmoittautumisesta. Koko ilmoittautumisprosessi kesti minulta pari minuuttia. Helppoa ja sujuvaa!  Toki myönnän, että palvelun käyttö on minulle todennäköisesti hiukan tutumpaa, kuin monelle muulle ;) 

10-synttärit vietetään Linnanmäellä!
Toukokuu lähestyy ja odotuksen innostus kotona kasvaa. Ehdinköhän kasvaa tarpeeksi pituutta, jotta pääsen kaikkiin laitteisiin? Voidaanko jäädä Lintsille iltaan asti? Tuleekohan sinne kavereitakin? Odottavan aika on pitkä, mutta varmasti tästäkin odotuksesta selvitään, hymyssä suin. Iso kiitos Helsingin seurakuntayhtymälle tämän mahtavan tapahtuman järjestämisestä! 

P.S. Haastattelin pari vuotta sitten Helsingin seurakuntayhtymän nuorisotyön sihteerinä työskentelevää Pauli Syrjöä 10-synttäreiden tiimoilta. Olethan jo lukaissut läpi asiakastarinamme tai katsonut Paulin haastattelun? 

Asiakastarina: 
https://www.prime.fi/asiakastarinat/helsingin-seurakuntayhtyma-ja-10-synttarit/ 

Haastattelu: 
Asiakastarina: Helsingin seurakuntayhtymä ja 10-synttärit